Ko zaženemo nek nov spletni projekt, bodisi gre za spletno stran ali spletno trgovino veliko uporabnikov misli, da je najtežji del oblikovanje, izdelava in vsebinska postavitev spletnega projekta. Pravo delo se takrat šele prične, ko moramo ves čas ažurno dodajati kvalitetno vsebino. Ravno tu, pa se velikokrat začnejo zapleti.

Vam objavljanje in ažuriranje spletne strani ali spletne trgovine vzame preveč časa ?

Najbolj pomemben del pri spletni strani in spletni trgovini je, da je vsebina redno ažurirana. Če bo obiskovalec spletne strani (vaša potencialna stranka) prevečkrat naletel na neažurirano oz. staro vsebino je velika verjetnost, da vaše spletne strani ne bo več obiskoval.

Dovolite, da vam pomagamo pri vzdrževanju spletne strani:

  • pisanje besedil za spletno stran,
  • pisanju opisov artiklov za vašo spletno trgovino,
  • ažuriranju cenikov in dobavnih pogojev,
  • oblikovanju in dodajanju slikovnega gradiva,
  • oblikovanju videza spletne trgovine,
  • izdelava obrazcev za naročila,
  •  izdelava in montaža video vsebin,
  • ter vse, kar ažurirana spletna stran ali spletna trgovina potrebuje.

Za vas smo pravi naslov tudi v primeru, če potrebujete svetovanje pri izdelavi in grafičnem oblikovanju spletne strani ali trgovine ter prodajnem programu na strani.

Pomagama vam tudi pri promociji in izboljšavi vaše spletne strani ali trgovine, da le-ta imela čim večjo prepoznavnost.

Nudimo vam tudi pomoč pri najpomembnejšem elementu kar se tiče organskega prometa – SEO optimizaciji. SEO (Search Engine Opitimization) optimizacija celotne vsebine na vaši spletni strani (vsak članek, vsaka stran in podstra, vsak artikel..) je ključek korak pri prejemenju najbolj kvalitetnega in brezplačnega prometa na vašo spletno stran ali spletno trgovino.

Po dogovoru pa se je možno dogovriti tudi to, da namesto vas spremljamo naročial in jiih posredujemo vam. Tako vam ne bo treba skrbeti ali ste kakšno naročilo spregledali.

Seveda pa bomo namesto vas tudi sledili in spremljali trende na področju spletnih strani in spletnih trgovin ter vam ob morebitni implementaciji o njihovi smiselnosti tudi ustrezno svetovali.

Kontaktirajte nas in poglejmo, kako vam lahko pomagamo