Izdelava spletnih strani

Po naročilu izdelamo enostavne predstavitvene oz. statične spletne strani brez CMS sistema (uporabniškega vmesnika za urejanje vsebine) ali kompleksne, dinamične spletne strani. 
Dinamične spletne strani temeljijo na odprtokodni rešitvi WordPress, ki je trenutno najbolj priljubljen in uporabniku prijazen sistem za urejanje vsebine.

WordPress lahko uporabimo kot platformo za raznovrstne spletne rešitve in ne samo kot klasično spletno stran. Platforma kot taka je enostavna za prenos in namestitev, zanesljiva in varna (popravki in posodobitve so pogoste ter se odzivajo na trende v branži).

Prav tako omogoča ogromno tako brezplačnih kot plačljivih razširitev. Praktično ni spletnega projekta, ki ga WordPress ne bi zmogel.

Prav zato WordPress kot platformo uporabljajo svetovno znane organizacije:
Prav tako imamo izkušnje z drugimi odprtokodnimi rešitvami kot so Joomla!, PrestaShop, Typoo3, Drupal…

Izdelava spletnih trgovin

V času, ko je spletno nakupovanje postalo vsakodnevno opravilo je za prodajalce nujno, da svoje produkte ponudijo tudi spletnim kupcem (število teh se iz leta v leto povečuje).
Izdelamo vam kvalitetno spletno trgovino ali obstoječo spletno stran dogradimo in vgradimo vse potrebno za prodajo izdelkov.

Tako kot pri spletnih straneh imamo največ izkušenj z sistemom WordPress, ki ga razširimo z odprtokodno rešitvijo WooCommerce. Rešitev je hitra, zanesljiva, izredno zmogljiva, enostavna za končnega uporabnika oz. kupca, predvsem pa enostavna za urednika spletne trgovine.

V kolikor imate že postavljen nek drug sistem pa seveda za vas pripravimo rešitev, ki se bo prilagodila vaši obstoječi rešitvi.

Urejanje in administracija

Namesto vas lahko opravimo tudi vsebinsko urejanje spletene strani. Včasih je ob kopici drugega dela težko redno in ažurno vsebinsko dopolnjevati spletno stran.

Vendar pa je ažurnost in vsebinsko dopolnjevanje spletne strani ključnega pomena. Bolj malo nam pomeni lepo oblikovana in tehnično brezhibno dovršena spletna stran brez kvalitetne in redno dopolnjene vsebine. Brez vsebine vas morebitne stranke ne bodo našle. Prav tako bo vaše rangiranje v spletnih iskalnikih zelo nizko.

Prilagoditev mobilnim napravam in tablicam

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo knjižnico oz. ogrodje Bootstrap. Princip odprtokodne knjižnice temelji na reku »najprej mobilno«, kar pomeni, da je prioriteta prilagodljivost spletne strani mobilnim in tabličnim napravam.

Razlika je v tem, da se je v preteklosti (ponekod se to prakso uporablja še zdaj) stran najprej izdelala za velike ekrane in se šele kasneje prilagodila mobilnim napravam. Zdaj je postopek ravno obraten.
Če pri nas naročite novo spletno stran bo kot taka izdelana in prilagojena mobilnim in tabličnim napravam, v kolikor pa imate spletno stran, spletno trgovino ali katero drugo aplikacijo že postavljeno, pa vam le-to lahko prilagodimo mobilnim in tabličnim napravam.

Omogočite obiskovalcem vaših spletnih strani prijazno branje tudi na mobilnih in tabličnih napravah.