Prevozi in selitev

Poleg klasičnih prevozov blaga in tovora, ki jih ponujamo v naboru raznovrstnih storitev AKL pa vam nudimo tudi pomoč oz. prevoze v primeru selitev. Ni vam potrebno skrbeti in najemati kombija oz. iskati posebnega selitvenega servisa, ampak bo precej lažje in ceneje, če vam pri selitvi različne opreme lahko pomagamo mi.

Pomagamo tudi pri natovarjanju in raztovarjanju

Pri vaši selitvi vam ne bomo stali križem rok in nudili samo storitev prevoza, ampak nam lahko zaupate celotno selitev, saj gre za ekipo spretnih in močnih fantov. Pomagamo vam tudi pri demontaži in fizičnem premiku pohištva, pomagamo vam prenesti težke in občutljive gospodinjske aparate, pripeljemo ali odpeljemo material za obrtniška dela (parket, ploščice..), torej pomagamo vam pri natovarjanju in raztovarjanju različne opreme oz. blaga ter tovora.
Nahajamo se na področju zgornje Gorenjske (okolica Bleda), vendar pa smo mobilni in brez težav opravimo storitev prevoza in selitve kjerkoli na področju Slovenije ter drugih držav EU, kot so Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska in Nemčija. Ob dogovoru pa seveda tudi v katero drugo državo po vaši želji.
Samoumevno je, da bomo z vašimi imetjem, ki ste nam ga oz. nam ga boste zaupali ravnali skrbno, ter ga primerno zaščitili za varen prevoz in dostavo. Z vašim imetjem bomo ravnali tako, kot bi bili predmeti, ki ste nam jih zaupali naša last.

Kaj vam nudimo na področju prevozov in selitev ?

Torej če vse skupaj povzamemo, vam za ugodno ceno vam nudimo zanesljiv selitveni servis s prevozi po Sloveniji in tujini. Držimo se dogovorjenih rokov in cene. Pri nas ne bo nepričakovanih sprememb in posledično neprijetnih presenečenj. Storitev prevoza in selitve bomo opravili korektno in profesionalno.

Za vse informacije oz. kakršnakoli vprašanja nas brez oklevanja povprašajte. Kontaktirate nas lahko na elektronski naslov [email protected]. Povprašajte za nasvet in pridobite ponudbo kvalitetne storitve selitve in prevoza.