Kombi prevozi blaga in tovora

V naši ponudbi so prevozi blaga in tovora na različne relacije po Sloveniji in tujini. Po naročilu opravimo tudi mednarodni prevoz blaga in tovora na željeno lokacijo v tujino – Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Poljsko, Madžarsko in Hrvaško (ob posebnem dogovoru tudi kam drugam). Nudimo vam hiter, zanesljiv in cenovno ugoden prevoz blaga in tovora, kamorkoli v dogovorjenem času.
Blago oz. tovor, ki ga želite prevoziti iz vaše lokacije na končno destinacijo primerno zaščitimo in zavarujemo, ter ga na naročeno lokacijo dostavimo nepoškodovanega.
Na nas se lahko obrnete v primeru nujnih oz. izrednih prevozov takrat, ko vaš redni ponudnik, ki se ukvarja s prevozi zaradi takšnih ali drugačnih razlogov prevoza ne more opraviti in potrebujete le enkratni prevoz blaga oz. tovora.
Dolžina tovornega prostora, ki je namenjena prevozu blaga in tovora je 3,15 m, največja dovoljena teža blaga pa 1500 kg (1,5 tone). V primeru, da gre za manjši tovor, ki ga morate v izjemno kratkem času dostaviti na želeno lokacijo, pa prevoz opravimo z manjšim prevoznim vozilom. Skratka storimo vse, da bo vaše blago dostavljeno v dogovorjenem roku.
kombi-prevozi
Predvsem ugodna je naša lokacija. Smo namreč zelo blizu Avstrije in Italije, prav tako pa zelo blizu centra Slovenije, torej Ljubljane. Zaradi strateško dobre lege smo hitro lahko na želeni lokaciji, kjer poberemo tovor, ki ga želite pripeljati na določeno destinacijo.
Časa, ko vas je skrbelo ali bo vaše blago oz. tovor na želeno destinacijo dostavljen pravočasno so mimo. Mi poskrbimo, da vam glede prevoza ne bo več potrebno skrbeti. Z uporabo naših storitev prevoza, bo zamujanje rokov in posledično plačevanje pogodbenih kazni postala preteklost.
Nahajamo se na Gorenjskem, točneje Spodnje Gorje (okolica turističnega bisera Bleda).
Opravljamo tudi redne dnevne vožnje na lokaciji Radovljica, Bled, Gorje, Bohinj, Bohinjska Bela, Sorica, Stara Fužina, Pokljuka…
Kontaktirajte nas in za dodatne informacije pokličite ali pa nam pišite na elektronski naslov: [email protected].