Najem spletne trgovine

V času, ko je spletno nakupovanje postalo vsakodnevno opravilo je za prodajalce skoraj že obvezno, da svoje produkte ponudijo tudi kupcem, ki za kupovanje uporabljajo svetovni splet. Nezanemarljivo je tudi dejstvo, da se število nakupov preko spleta iz leta v leto povečuje.
Spletna trgovina je velika pridobitev tudi v primeru, ko sama prodaja na spletni trgovini ni tako visoka kot bi si želeli, vendar pa možnost nakupa preko spleta oz. prisotnost na spletu dvigne zaupanje v očeh morebitnih potencialnih kupcev v prihodnosti. Seveda pa si z prisotnostjo povečamo tudi možnost povsem naključnih zadetkov potencialnih kupcev. Včasih se prilložnost za posel pojavi ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo.

Imate produkt in razmišljate o spletni prodaji, vendar pa niste prepričani ali se bodo vaši izdelki na spletu uspešno prodajali ?

Ni se vam potrebno podajati v nepotrebne stroške z izdelavo lastne spletne trgovine, ampak le-to lahko najamete pri nas. S tem si boste zmanjšali skrbi in predvsem stroške. V praksi boste spoznali spletno trgovino in se z njo spoznali do te mere, da boste brez težav lahko prejeli odgovore na odprta vprašanja ali so vaši izdelki primerni za spletno prodajo, ali vam spletna prodaja odgovarja in ali ste pri prodaji uspešni.

Za vas brezplačno izdelamo spletno trgovino, da boste lahko povsem brezplačno oz. brez velikih začetnih stroškov pričeli z spletno prodajo vaših izdelkov. Naše plačilo je lahko dogovorjen mesečni pavšalni znesek ali pa dogovorjen odstotek od prometa prodaje.
Seveda vam ob najemu spletne trgovine nudimo vso potrebno podporo pri oblikovanju grafike, razvoju spletne trgovine, svetovanju in pomoči pri optimizaciji in oglaševanju spletne trgovine…
V kolikor kasnejšem obdobju pridete do spoznanja, da vam spletna prodaja leži oz. vam je pisana na kožo in bi jo radi opravljali še naprej, vendar samostojno, pa spletno trgovino lahko ugodni ceni odkupite ter nadaljujete sami.