Spletno oglaševanje

Tudi kvalitetno izdelan, oblikovalsko dovršen in dobro optimiziran spletni projekt najbrž ne bo kar čez noč postal zelo obiskana spletna stran. Da brskalni pajki vse te potrebne elemente zaznajo običajno vmes preteče kar nekaj časa.
V kolikor želite hitro privabiti promet na svojo spletno stran bo potrebno spletno oglaševanje. Z svojimi izkušnjami vam lahko pomagamo pri najpogostejših oglaševalskih kanalih kot so:

  •  Google AdWords
  • Facebook oglaševanje
  • YouTube oglaševanje

Lahko pa vam ponudimo tudi ugodno oglaševanje na lastnih spletnih straneh in kanalih, ki jih mesečno obišče nekaj tisoč obiskovalcev.
Ves oglaševalski material vam tudi grafično oblikujemo in izdelamo kvalitetne oglasne pasice, animacije in različne video vsebine.
Poznate znan rek, ki pravi:

“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is, I don’t know which half.”

Različne vsebine potrebujejo različne pristope. Ni nujno, da je točno določen kanal dober za oglaševanje vaše spletne vsebine. Lahko ugotovite, da stvari, ki naj bi delovale pri drugih pri vašem projektu sploh ne delujejo. Tu vam z lastnimi iskušnjami lahko svetujemo in pomagamo, da boste s čim manjšimi vložki dosegli čim večji učinek.
Dovolite nam, da preden se lotite oglaševanja analiziramo vašo vsebino, se pogovorimo o vaši nameri in željenih ciljih ter preden vložite prvi € v oglaševanje spletne strani pripravimo oglaševalski material in naredimo načrt oglaševanje.
S tem boste povečali možnosti za uspeh vašega spletnega projekta predvsem pa prihranili precej €, ki jih boste lahko porabili kje drugje. Dan danes je preveč ponudbe oglaševanja, ki pa npr. pri spletnih trgovinah (kjer najlažje zmerimo pravi učinek oglaševanje) ne prinesejo prave konverzije in je na koncu zapravljenega več kot pol sredstev, torej več kot pravi zgornji rek.
Obrnite se na nas, da vam pomagamo pri prvih korakih oglaševanje z grafičnim oblikovanjem oglaševalskega materiala in distribucijo le-tega med ciljne skupine vašega spletnega projekta. Zavedamo se, da so začetki najtežji.