Za koga je primeren najem spletne trgovine

Imate izdelek ali storitev za katero bi radi prodajali preko spleta, pa se bojite visokih stroškov, da bi začeli z prodajo preko spleta? Potem je najame spletne trgovine najboljša odločitev. Minimalen strošek za najem spletne trgovine je kar potrebujete, zaženete spletno trgovino in vaše izdelke oz. storitev ponudite strankam preko spleta. 

Spletno nakupovanje 

V času, ko je spletno nakupovanje postalo vsakodnevno opravilo je za prodajalce skoraj že obvezno, da svoje produkte ponudijo tudi kupcem, ki za kupovanje uporabljajo svetovni splet. Nezanemarljivo je tudi dejstvo, da se število nakupov preko spleta iz leta v leto povečuje.

Spletna trgovina z minimalnimi stroški

Spletna trgovina je velika pridobitev tudi v primeru, ko sama prodaja na spletni trgovini ni tako visoka kot bi si želeli, vendar pa možnost nakupa preko spleta oz. prisotnost na spletu dvigne zaupanje v očeh morebitnih potencialnih kupcev v prihodnosti. Seveda pa si z prisotnostjo povečamo tudi možnost povsem naključnih zadetkov potencialnih kupcev. Včasih se prilložnost za posel pojavi ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo.

Imate produkt in razmišljate o spletni prodaji, vendar pa niste prepričani ali se bodo vaši izdelki na spletu uspešno prodajali ?

Ni se vam potrebno podajati v nepotrebne stroške z izdelavo lastne spletne trgovine, ampak le-to lahko najamete pri nas. S tem si boste zmanjšali skrbi in predvsem stroške. V praksi boste spoznali spletno trgovino in se z njo spoznali do te mere, da boste brez težav lahko prejeli odgovore na odprta vprašanja ali so vaši izdelki primerni za spletno prodajo, ali vam spletna prodaja odgovarja in ali ste pri prodaji uspešni.

Najem spletne trgovine

Za vas brezplačno izdelamo spletno trgovino, da boste lahko zelo ugodno brez velikih začetnih stroškov pričeli z spletno prodajo vaših izdelkov. Naše plačilo je lahko dogovorjen mesečni pavšalni znesek ali pa dogovorjen odstotek od prometa prodaje.

Seveda vam ob najemu spletne trgovine nudimo vso potrebno podporo pri oblikovanju grafike, razvoju spletne trgovine, svetovanju in pomoči pri optimizaciji in oglaševanju spletne trgovine…

Odkup najete spletne trgovine

V kolikor kasnejšem obdobju pridete do spoznanja, da vam spletna prodaja leži oz. vam je pisana na kožo in bi jo radi opravljali še naprej, vendar samostojno, pa spletno trgovino lahko ugodni ceni odkupite ter nadaljujete sami ali pa se v spletno prodajo podate z svojo rešitvijo.


Kliknite na spodnji gumb ter nam pišite in pridobite informacije za najem spletne trgovine. Vsekakor gre za informativno povpraševanje in je povsem neobvezujoča ponudba. 

ZAČETNI

Najem spletne trgovine
29
99
Mesečno
 • Do 50 izdelkov
 • Gostovanje ( za domeno poskrbite sami )
 • Elektronski naslovi
 • SSL certifikat
 • Podpora in vzdrževanje

OSNOVNI

Najem spletne trgovine
49
99
Mesečno
 • Do 500 izdelkov
 • Domena in gostovanje
 • Elektronski naslovi
 • SSL certifikat
 • Podpora in vzdrževanje
PRILJUBLJENO

NAPREDNI

Najem spletne trgovine
99
99
Mesečno
 • Do 2000 izdelkov
 • Domena in gostovanje
 • Elektronski naslovi
 • SSL certifikat
 • Podpora in vzdrževanje
 • Napredne dodelave na trgovini

Kaj lahko storimo za vas ?

Vzdrževanje spletne strani zagotavlja, da se organizacija še naprej razvija in uspeva na spletu. Prepustite nam skrb za vašo WordPress spletno stran.

Ključen faktor dobre spletne trgovine je, da je spletna trgovina zanesljiva in varna. Za redno posodobitev WooCommerce spletne trgovine in vtičnikov poskrbimo mi.

Pravkar začenjate posel, pa nimate spletne strani? Hitro in za minimalne stroške lahko pri nas najamete spletno stran.

Bi se radi preizkusili v spletni prodaji, vendar vas skrbi relativno visok začetni strošek izdelave spletne trgovine? Hitro in za minimalne stroške pri nas najemite spletno trgovino.

Izdelamo vam kvalitetno in stabilno spletno stran, ki bo predstavila vaš posel oz. dejavnost.  

Po vaših željah izdelamo kvalitetno, stabilno in varno spletno trgovino, ki bo uspešno opravljala prodajo na spletu.

Oddajte nezavezujoče povpraševanje.