Spletne rešitveSEO OptimizacijaVideoOblikovanjeAdministracijaDružabna - socialna omrežjaSvetovanje
Načrtujete izdelavo nove spletne strani ali bi želeli posodobiti oz. prenoviti že obstoječo spletno stran ? 

Izdelamo vam novo spletno stran, ki bo točno takšna kakršno potrebujete za predstavitev svoje obrti. Brez težav se lahko obrnete na nas tudi, če potrebujete pomoč pri prenovi vaše obstoječe spletne strani. Skupaj bomo ocenili, katera platforma vam bo najbolj odgovarjala (WordPress, Jooml!, Drupal, Typo3…) ter v primeru prenove, če je smiselno obstoječo spletno stran smiselno prenavljati ali pa je bolje kar izdelati povsem novo.

 

SEO – Search Engine Optimization je ena najbolj pomembnih opravkov na katerega pri zagonu spletne strani moramo nameniti velik del pozornosti. Če spletno stran optimiziramo dobro, se bo naša spletna stran počasi a vztrajno pomikala nazgor do najvišjih mest v iskalniku Google. Na ta način pridobimo najboljši promet na spletno stran – organski promet. To pomeni, da so obiskovalci naše spletne strani tisti, ki jih iskana vsebina res zanima.

Imate več posnetkov, želite pa vse skupaj zmontirati v lepo celoto, dodati pripise in slike ?

Montaža in obdelava videoposnetkov je področje, kjer vam lahko pomagamo.


Content 3

Vzdrževanje spletne strani ali spletne trgovine podjetja

Ko zaženemo nek nov spletni projekt, bodisi gre za spletno stran ali spletno trgovino veliko uporabnikov misli, da je najtežji del oblikovanje, izdelava in vsebinska postavitev spletnega projekta. Pravo delo se takrat šele prične, ko moramo ves čas ažurno dodajati kvalitetno vsebino. Ravno tu, pa se velikokrat začnejo zapleti.

Vam objavljanje in ažuriranje spletne strani ali spletne trgovine vzame preveč časa ?

Najbolj pomemben del pri spletni strani in spletni trgovini je, da je vsebina redno ažurirana. Če bo obiskovalec spletne strani (vaša potencialna stranka) prevečkrat naletel na neažurirano oz. staro vsebino je velika verjetnost, da vaše spletne strani ne bo več obiskoval.

Dovolite, da vam pomagamo pri:

  • pisanje besedil za spletno stran,
  • pisanju opisov artiklov za vašo spletno trgovino,
  • ažuriranju cenikov in dobavnih pogojev,
  • oblikovanju in dodajanju slikovnega gradiva,
  • oblikovanju videza spletne trgovine,
  • izdelava obrazcev za naročila,
  •  izdelava in montaža video vsebin,
  • ter vse, kar ažurirana spletna stran ali spletna trgovina potrebuje.

Za vas smo pravi naslov tudi v primeru, če potrebujete svetovanje pri izdelavi in grafičnem oblikovanju spletne strani ali trgovine ter prodajnem programu na strani.

Pomagama vam tudi pri promociji in izboljšavi vaše spletne strani ali trgovine, da le-ta imela čim večjo prepoznavnost.

Nudimo vam tudi pomoč pri najpomembnejšem elementu kar se tiče organskega prometa – SEO optimizaciji. SEO (Search Engine Opitimization) optimizacija vse vsebine (vsak članek, vsaka stran in podstra, vsak artikel..) je ključek korak pri prejemenju najbolj kvalitetnega in brezplačnega prometa na vašo spletno stran ali spletno trgovino.

Po dogovoru pa se je možno dogovriti tudi to, da namesto vas spremljamo naročial in jiih posredujemo vam. Tako vam ne bo treba skrbeti ali ste kakšno naročilo spregledali.

Seveda pa bomo namesto vas tudi sledili in spremljali trende na področju spletnih strani in spletnih trgovin ter vam ob morebitni implementaciji o njihovi smiselnosti tudi ustrezno svetovali.

Content 3
Content 3