Ste si izdelali spletno stran ?

Nekaj časa nazaj ali pa tudi ne tako veliko časa nazaj, ste si v podjetju omislili spletno stran. Čudovito! Vendar pa ste ob oblici dela in pomanjkanju časa spletno stran povsem zapostavili.

Vsebina je stara in neažurirana, nikomur v podjetju se kljub začetnemu navdušenju ne ljubi pisati člankov, poleg tega ste že nekoliko pozabili kako točno se spletna stran sploh ureja, ne ljubi se vam ponovno skozi navodila za urejanje spletne strani… ipd.

To za vas lahko počnemo mi. Urejamo, dopolnjujemo in nasploh skrbimo za vašo spletno stran. Lahko tudi za celotno spletno podobo. Prilagajali jo bomo novim trendom, jo dopolnjevali in skrbeli, da bo vidna v brskalnikih.

Kaj pravzaprav je spletna stran brez vsebine ?

Spletna stran brez vsebine je kot lep ampak prazen kozarec. Če vas bodo obiskovalci sploh našli, bodo vašo spletno stran na hitro pogledali in pri sebi na hitro zavzdihnili “o kako je lepa”, potem pa jo zelo hitro zapustili.

prazen-kozarec

Redno dodana in izvirna vsebina poskrbi, da je vaša spletna stran zanimiva za branje, da postane vir informacij, da vas nekdo, ko išče določene informacije najde, čeprav ni pričakoval ravno vas.
Vse to pa je proces, ki se ne naredi čez noč oz. iz danes na jutri, ampak je za tak rezultat potrebno vsebino redno dopolnjevati.

Imamo ogromno dobre vsebine in jo želimo deliti takoj z vsemi!

To, da imate veliko dobre in zanimive vsebine za objavo na vaši spletni strani je super. Vendar pa ne pretiravajte in ne takoj objaviti vse na enkrat.
Na spletu obstajajo določena pravila. Če boste objavili ogromno vsebine, bo to slabo zaradi več stvari:

  • ogromno teksta bralce odbija. Našli vas resda bodo, ampak vaše ogromne objave ne bodo prebrali.
  • na začetku splavitve spletne strani oz. ob vsebinski prenovi niste še vidni, zato je smiselno odmerjati kaj in koliko objaviti.
  • če boste objavili vse naenkrat, brez da bi objave nekoliko premislili vam bo kmalu zmanjkalo vsebine.

Veste, splet ima določena pravila. Nekatera so napisana druga pač ne. Tako kot pri nogometu, ko včasih komentator med tekmo reče “nenapisano nogometno pravilo pravi, kdor ne da ta dobi…” No, tako je tudi na spletu.

Npr. napisano pravilo pri Googlu je optimalna dolžina objave oz. članka. Nenapisano pravilo pa pravi, da je objavo najbolje kombinirati z slikami, citati oz. ji dati tudi privlačen vizualen izgled.

Ne pisati samo za robota, ki išče po ključnih besedah, dolžini članka in drugih za robota pomembnih parametrov. Vsebino predstavite tako, da bo privlačna bralcu, da si bo nekdo res vzel čas in prebral vašo objavo.

To napisano zgoraj je samo majhen del vsega, kar je dobro, da spletni administrator pozna. Seveda smo se tokrat zgolj samo bežno dotaknili vsebine. Omenili nismo niti pomembnosti socialnih omrežij, moč spletnih povezav in e-obveščanja.

Pri tem kompleksnem procesu ni potrebno, da ste sami. Mi vam lahko zelo pomagamo.

pomoc-cms

Pišite nam in povejte svoje težave. Hitro vam bomo odgovorili.