Izdelava WordPress spletne strani je naše poslanstvo. Za vsakega naročnika se potrudimo, da ustvarimo lepo in funkcionalno spletno stran za predstavitev svoje dejavnosti.

V sodelovanju z naročnikom glede na izražene želje in potrebe načrtujemo spletno stran, ki bo ustrezala potrebam naročnika.

Pri izdelavi spletne strani dosledno upoštevamo želje naročnika v kombinaciji z najnovejšimi trendi in primeri dobre prakse glede prisotnosti na spletu. Glavni vodili za uspešno spletno predstavitev je dobro delujoča spletna stran, ki tudi brezhibno deluje.

Platforma, ki jo uporabljamo za poganjanje spletne strani je odprtokodna rešitev WordPress. Skozi leta uporabljanja in dela z različnimi platformami kot so Typo, Jooml!, Drupal in drugi se nam zdi WordPress najboljša možna rešitev. 

Ker je WordPress izredno zmogljiv, brezplačen, enostaven za uporabo in še marsikatera dobra lastnost bi se našla za WordPress odprtokodni sistem, smo se odločili, da pri izvedbi spletnih projektov uporabljamo zgolj platformo WordPress.

Z odprtokodno rešitvijo WordPress lahko izdelamo pravzaprav vse. WordPress lahko uporabimo za enostavno spletno stran, z raziširitivjo WooCommerce lahko izdelamo spletno trgovino, forum, novičarski portal… za WordPress ni omejitev.

Izdelava WordPress spletne strani po korakih:

V prvem koraku izdelave spletne strani WordPress potrebujemo čim več informacij o vas in vašem dejavnosti. Pogovorimo se kaj vaša storitev ali dejavnost predstavlja. Poveste tudi kakšne spletne strani so vam všeč, kaj je bilo dobrega na prejšnji spletni strani (če ste jo imeli) in kaj bi radi spremenili. To korak je zelo pomemben, saj predstavlja temelj na katerem bomo izdelali kvaliteno spletno stran.

Na podlagi pogovora, ki smo ga opravili v prvem koraku izdelave spletne strani WordPress in v skladu z vašo obstoječo grafično podobo pripravimo design spletne strani in vsebinsko zasnovo. V tej fazi izrišemo in Na podlagi pogovora, ki smo ga opravili v prvem koraku izdelave spletne strani WordPress in v skladu z vašo obstoječo grafično podobo pripravimo design spletne strani in vsebinsko zasnovo. V tej fazi izrišemo in dodelamo, kako bo spletna stran izgledala na različnih napravah. Nič hudega, če vsebine za vašo spletno stran nimate še v celoti pripravljene, saj lahko za predstavitev in dokončno uskladitev delamo z namišljeno vsebino.

Ko uskladimo in vi kot naročnik potrdite izgled spletne strani nadaljujemo z tretjim korakom izdelave spletne strani. V tem koraku potrjen izgled spletne strane online pod privatno povezavo, ki vam jo pošljemo kjer lahko spletno stran ogledate in jo testirate.

V tej fazi razvoja vaše spletne strani pa potrebujemo vsebino. V tem koraku bomo vsebino dodajali na posamezne podstrani, ki smo jih definirali v prejšnjih korakih. Lahko vam pomagamo tudi pri pripravi vsebine za spletno stran.


Izdelano spletno stran lansiramo. V tem delu vi kot naročnik dela nimate, saj ga mi opravimo za vas. Na spletno stran dodano vsebino bomo SEO optimizirali, spletno stran vpisali v iskalnike, nastavili možnost spremljanje analitike obiskov, nastavili možnost spremljanje organskega prometa, obvestilo o piškotkih…

Po lansiranju spletne strani vam nudimo tudi osnovni trening “rokovanja” z vašo spletno stranjo in pa podporo. Nudimo vam pomoč in odgovorimo na vsa odprta vprašanja.

Vzdrževanje spletne strani WordPress po izdelavi in zagonu?

Za vsakega naročnika se potrudimo, da ustvarimo lepo in funkcionalno spletno stran za predstavitev svoje dejavnosti.

V sodelovanju z naročnikom glede na izražene želje in potrebe načrtujemo spletno stran, ki bo ustrezala potrebam naročnika.

Pri izdelavi spletne strani dosledno upoštevamo želje naročnika v kombinaciji z najnovejšimi trendi in primeri dobre prakse glede prisotnosti na spletu. Glavni vodili za uspešno spletno predstavitev je dobro delujoča spletna stran, ki tudi brezhibno deluje.

 

Platforma, ki jo uporabljamo za poganjanje spletne strani je odprtokodna rešitev WordPress. Skozi leta uporabljanja in dela z različnimi platformami kot so Typo, Jooml!, Drupal in drugi se nam zdi WordPress najboljša možna rešitev. Ker je WordPress izredno zmogljiv, brezplačen, enostaven za uporabo in še marsikatera dobra lastnost bi se našla za WordPress odprtokodni sistem, smo se odločili, da pri izvedbi spletnih projektov uporabljamo zgolj platformo WordPress.

 

Z odprtokodno rešitvijo WordPress lahko izdelamo pravzaprav vse. WordPress lahko uporabimo za enostavno spletno stran, z raziširitivjo WooCommerce lahko izdelamo spletno trgovino, forum, novičarski portal… za WordPress ni omejitev

 

Lahko se odločite tud za paket vzdrževanja spletne strani WordPress, kjer mi v celoti poskrbimo za vašo spletno stran in vam v okviru paketa tudi pomagamo pri nadaljnjem razvoju spletne strani.

Lahko spletno stran WordPress postavimo sami?

Seveda, odgovor je da. Vsako posameznik lahko postavi WordPress spletno stran. Wordpres je odprtkodna rešitev, kar pomeni, da je brezplačna in ves čas na voljo na spletu in jo lahko sname ter uporabi vsak posamezenik.

Kako postavim WordPress spletno stran?

1. Izberite in zakupite domeno ter spletno gostovanje, kjer bo postavljena vaša WordPress spletna stran.
2. Na gostovanje namestite WordPress inštalacijo – https://wordpress.org/download/
3. Izberite temo spletne strani.
4. Dodajte vsebino na vašo WordPress spletno stran. 
5. Dodatno prilagote temo (npr. vaš logo, spremenite barve),
6. Namestite dodatne vtičnike – razširite funkcionalonst WordPress spletne strani. 
7. Optimizirajte vašo spletno stran, da bo hitra in odzivna. 

To je sedem korakov za postavitev WordPress spletne strani. Do delujoče WordPress spletne strani ni priti težko, to načeloma lahko naredi vsak posameznik, vendar pa težave nastanejo, ko se določene stvari želi dodelati po meri. 

Tu pa kmalu potrebujete vam lahko pomaga WordPress napredni uporabnik oz. WordPress strokovnjak. Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, da že imate temo ampak bi jo radi dogradili ali pa spremenili oz. prikrojili po vaših merah. 

Včasih se po izdelani spletni strani pokaže, da bi potrebovali nekoliko dugačne funkcionalnosti spletne strani in bi radi ostoječo temo predelali – oblikovno ali tehnično.

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin naj bo naša skrb, vi pa raje svoj dragocen čas namenite za druge bolj pomembne stvari v vaši dejavnosti.

Tudi tu vam lahko priskočimo na pomoč. Skratka, karkoli v zvezi z WordPressom vas zanima se brez težav obrnete na nas.

 

Kaj lahko storimo za vas ?

Vzdrževanje spletne strani zagotavlja, da se organizacija še naprej razvija in uspeva na spletu. Prepustite nam skrb za vašo WordPress spletno stran.

Ključen faktor dobre spletne trgovine je, da je spletna trgovina zanesljiva in varna. Za redno posodobitev WooCommerce spletne trgovine in vtičnikov poskrbimo mi.

Pravkar začenjate posel, pa nimate spletne strani? Hitro in za minimalne stroške lahko pri nas najamete spletno stran.

Bi se radi preizkusili v spletni prodaji, vendar vas skrbi relativno visok začetni strošek izdelave spletne trgovine? Hitro in za minimalne stroške pri nas najemite spletno trgovino.

Izdelamo vam kvalitetno in stabilno spletno stran, ki bo predstavila vaš posel oz. dejavnost.  

Po vaših željah izdelamo kvalitetno, stabilno in varno spletno trgovino, ki bo uspešno opravljala prodajo na spletu.

Wordpress spletna stran

Uporaba platforme WordPress za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine

Kljub poplavi odprtokodnih rešitev ter posledično močni konkurenci na področju postavitve spletne strani ali spletne trgovine, je po številu uporabe daleč najbolj priljubljen WordPress.

To seveda ni naključje, saj je izjemno enostaven za namestitev in samo uporabo. Osnovno WordPress namestitev lahko razširimo po dolgem in počez – lahko naredimo enostavno spletno predstavitev, lahko kompliciran in napreden novičarski portal, spletno trgovino z velikim številom artikov, spletno televizijo oz. karkoli si želimo. Za platformo WordPress res ni omejitev. Izdelava spletne strani z uporabo odprtokodne platforme WordPress je postal pravi standard.

WordPress je prijubljen tudi zato, ker nudi ogromno število brezplačnih razširitev – pluginov, ki jih namestimo le z nekaj kliki. Nekateri od njih so že kar standard, saj je brez njih spletna stran podhranjena. Predvsem pa je priljubljen zaradi nešteto brezplačnih tem, ki jih lahko uporabimo kot predlogo za predstavitev svoje spletne strani.

Vse to, kar je zgoraj omenjeno lahko naredi vsak, ki se mu ljubi prebrati krajša navodila. Torej, ko imamo urejeno spletno gostovanje in zakupljeno neko domeno, brez težav prenesemo WordPress in si postavimo spletno stran.

Zakaj potem spletne strani ne bi izdelali sami ?

Seveda vsak posameznik lahko hitro in učinkovito postavi WordPress spletno stran (tudi druge platforme kot so Joomla! ali Drupal), vendar pa se ustavi, ko se želi določene stvari dodelati po meri. Tu pa vam lahko pomaga WordPress napredni uporabnik.

To so primeri, ko uporabnik zaželi oz. potrebuje specifičen dizajn, ki ga med obstoječimi temami ni na voljo. Takrat se lahko obrnete na nas in izdelali edinstveno temo, ki bo zadostila vašim potrebam.

Na nas se lahko obrnete tudi v primeru, da že imate temo ampak bi jo radi dogradili ali pa spremenili. Včasih se po izdelani spletni strani pokaže, da bi potrebovali nekoliko dugačne funkcionalnosti spletne strani in bi radi ostoječo temo predelali – oblikovno ali tehnično.

Tudi tu vam lahko priskočimo na pomoč. Skratka, karkoli v zvezi z WordPressom vas zanima se prosim obrnite na nas.